Lotte Suzanne

4 redenen waarom ik uitkijk naar deze zomervakantie!

Geplaatst op 10 juli 2017

Ik hoef nog maar 3 dagen te werken en dan is het weer zo ver, zomer vakantie! Hoe kan het? Is het schooljaar echt alweer voorbij? Niet te geloven hoe snel dat jaar altijd voorbij vliegt. Maar de andere kant, is het ook zo dat ik enorm uit kijk naar deze vakantie. Ik vertel je vandaag WAAROM!

 1. Geen WEKKER
  Het is iets wat er de afgelopen tijd echt bij ingeslopen is, ik merk namelijk dat ik steeds vaker later naar bed ga. Was het zo dat ik vroeger echt 8 uur van mezelf moest slapen, lukt het mij tegenwoordig amper om 6,5 uur te slapen en op den duur merk je dat dit echt te weinig is. Dus ja, ik ga sowieso in mijn vakantie vrijwel geen wekker zitten en even flink bijslapen.
 2. Tijd voor dingen waar ik mijzelf normaal geen tijd voor ‘gun’.
  Dit klinkt stom, want hoezo gun ik mij geen tijd voor bepaalde dingen? Maar de afgelopen tijd lag mijn prioriteit (en daarbij ook mijn energie level en tijd) vooral op mijn werkzaamheden in het onderwijs. Het was een pittig jaar, het meest pittige jaar sinds die 4 jaar dat ik nu in het onderwijs werk. Ik heb echt een paar keer op overleefstand gestaan en dat ken ik helemaal niet van mezelf. En straks in die vakantie, heb ik opeens tijd voor allerlei zaken waar ik de afgelopen tijd echt geen tijd voor nam. Gezellig lunchen met een vriendin, even een avondje series kijken op netflix, een goed boek lezen, BLOGGEN!!!!

 3. Thuis komen op het aller fijnste eiland.
  Zijn er nog mensen aan wie ik moet uitleggen waar dit overgaat? Ik heb het natuurlijk over Texel. Mijn thuis. Ik mag er over 1,5 week weer naar toe en ik kijk hier zo naar uit. Even helemaal niets, uren lang wandelen aan het strand, genieten van het zand tussen m’n tenen, struinen door de duinen, mijn favoriete plekjes bezoeken, lekker eten bij de leukste eettentjes en strandtenten en gewoon daar zijn. Dat is alleen al genoeg.
 4. En als kers op de taart: een weekje naar Barcelona!
  Iedere zomervakantie proberen Jan-Willem en ik ook naar het buitenland te gaan. Dit jaar wisten we niet zo heel goed wat we wilden. Vorig jaar waren we een paar dagen op Ibiza, dat is ons enorm goed bevallen, dus daar gaan we vast nog weer eens naar toe. Maar we wilden dit jaar niet weer naar dezelfde plek. Eigenlijk wisten we niet zo goed wat we wel wilden dit jaar. Misschien een steden trip? Maar ja, de zon opzoeken is ook niet verkeerd.

  Toen kwamen we op het idee om naar Barcelona te gaan. 5 jaar geleden waren we hier ook samen met mijn moeder en zusje. Hier hadden we allebei zulke fijne herinneringen aan, dat we unaniem in deze keuze waren. We wilden terug naar Barcelona. We zijn er een weekje en verblijven in een oud klooster, direct achter de Ramblas.

Ja hoor, laat die zomervakantie maar komen! En natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar jullie plannen voor deze zomer. Wat ga jij doen deze zomer?

Liefs, Lotte

 

 

3 reacties op “4 redenen waarom ik uitkijk naar deze zomervakantie!”

 1. Tineke schreef:

  Heerlijk, Barcelona is zo leuk! En hou maar op over Texel, ik ben ook helemaal verliefd geworden op dit eiland.
  Liefs

 2. Wendy (B) schreef:

  Ik heb al een weekje vakantie gehad (Londen) maar moet nog 3 weken inplannen (3 weken apart).
  Wanneer ik die ga opnemen en wat ik ga doen, weet ik nog niet 🙂

 3. Loes schreef:

  Ah wat een heerlijke vooruitzichten! Ik kijk er ook super erg naar uit om geen wekker te hoeven zetten. En inderdaad tijd kunnen maken voor dingen waar ik afgelopen weken geen tijd voor gehad heb: wandelen, sporten en creatief bezig zijn. Gelukkig heb ik na donderdag vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *