Lotte Suzanne

De bandeaus van Atelier des Femmes

Geplaatst op 21 juli 2017


Wanneer je op dit moment je instagram opent, dan kom je er echt niet meer om heen, de bandeau van Atelier des Femmes. Direct was ik in de ban van deze trend, geen ingewikkelde of overdreven gestylde accessoires. Maar gewoon een toffe haarband, die je op allerlei manieren zelf kunt aanbrengen in je haar. Te leuk!

Atelier des Femmes is het merk dat op dit moment wel het meest bekend staat om deze toffe bandeaus. Menig celeb of fashion blogger is al gespot met deze toffe items. En geef ze eens ongelijk? In een handomdraai heb je een toffe haarstyle gecreëerd en volgens mij is dit ook zo’n trend, die bij vrijwel iedereen wel goed uitpakt. Of je nou lang, kort, stijl of krullend haar hebt, bij iedere haartype is deze toffe bandeau te gebruiken. En het leuke is ook, dat je de bandeau op allerlei verschillende manieren kan dragen.


Natuurlijk kon ik het niet laten en heb ik zelf twee bandeaus gekocht. Hierboven zie je de velvet blauwe variant. Op de shop van Atelier des Femmes heeft deze bandeau de naam ‘Alex’. Maar ze hebben ook allermaal andere kleuren in deze velvet variant. Zoals okergeel, roze, donker groen en zwart. Ik denk dat ik zelf het meest weg ben van de velvet bandeau en het liefst koop ik álle kleuren! Deze kost trouwens 19,95 Euro.


En toen dacht ik, laat ik eens voor een totaal andere versie gaan. En daarom koos ik voor deze oker gele bandeau, met witte stippen! Hoe tof! Dit is de bandeau met de naam ‘Lauren’. Deze is ietsje duurder, 24,95 Euro. Om hem lekker op te laten vallen draag ik deze het liefst met een rustige outfit, zoals dit zwarte jurkje. Maar ik denk dat deze ook heel tof is met een witte outfit.

De bandeaus zijn van goede kwaliteit. Doormiddel van het ijzerdraad in de stof, kun je de bandeau op allerlei manieren in doen. Dat vind ik leuk, want op deze manier past hij altijd en kun je er allerlei kanten mee op.

In onderstaand filmpje (van Atelier des Femmes) laten ze zien hoe je de bandeau kunt dragen. Zoals je ziet, super makkelijk!

De bandeaus van Atelier des Femmes kun je hier online komen, of in de boutique aan de Singel 105 in Amsterdam.
Wat vind jij van de bandeau?

Liefs, Lotte

4 reacties op “De bandeaus van Atelier des Femmes”

  1. Mijntje schreef:

    Ik heb er al een en de andere is onderweg :).

  2. Ella schreef:

    Weet u waar ik de haarbanden online kan kopen

  3. Manou schreef:

    Zoek op atelier des Femme dan vind je het wel en anders op insta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *