Lotte Suzanne

Drie ultieme Moederdag tips! (inclusief cadeautips)

Geplaatst op 10 mei 2017

Zondag is het weer die ene dag van het jaar, waarop je je moeder eens even wat extra in de watten mag leggen. Moederdag! Ik heb een heel goede band met mijn moeder en ook buiten Moederdag om probeer ik haar duidelijk te maken hoeveel ze voor mij betekent. Maar een dag als moederdag is natuurlijk hét moment om dat nog eens extra te benadrukken. Vandaag deel ik drie tips

  1. Een ontbijtje, met liefde zelf gebakken
    Iets wat niet veel geld hoeft te kosten, maar toch heel veel doet met iemand; een zelfgemaakt ontbijtje. Je kan natuurlijk naar de bakker gaan voor verse croissants, maar hoe leuk is het om zelf iets lekkers te bakken voor je moeder. Ik weet zeker dat dit meer indruk maakt, omdat je er wat extra tijd en liefde in hebt gestoken. En een leuke bijkomstigheid; hierdoor smaakt het je moeder vast nog beter! Je kan ontzettend veel leuke receptjes vinden voor lekkere ontbijtjes, zelf werd ik helemaal enthousiast van onderstaand recept van Rens Kroes. Een ontbijt cake!2. Een persoonlijke boodschap
    Het is zo gedaan, maar dit kleine gebaar kan heel veel betekenen voor je moeder. En dan heb ik het over een persoonlijke boodschap. Een eigen geschreven gedichtje, een mooie quote, een lieve boodschap. Het aller mooiste is om het dicht bij je zelf te houden, om te omschrijven wat je moeder voor jou betekent. Dat kan in een paar zinnen of bijvoorbeeld in een lief gedichtje. Ik weet zeker dat je moeder zal smelten!

  1. Een tof cadeau, passend bij haar stijl
    Hoewel je moeder zal zeggen “dit had echt niet gehoeven lieverd”, weet ik zeker dat een mooi cadeau haar echt zal verrassen. Maar ja, wat koop je dan toch voor je moeder? Ik ben zelf dol op mooie sieraden, omdat deze als herinnering gedragen kunnen worden en ook gecombineerd kunnen worden met andere sieraden. Ik bedoel, heeft een vrouw ooit genoeg sieraden? Ook tassen vind ik een goed idee als cadeau, vooral als je voor een model gaat die tijdloos is en in verschillende looks te combineren is.In samenwerking met Brandfield heb ik mijn favoriete Moederdag cadeaus verzameld. Hierin heb ik voor iedere prijsklasse een item gekozen. Het leuke is, dat je nu op de webshop van Brandfield een Style Check kunt doen, om te ontdekken wat de stijl van je moeder is (en tevens maak je kans op een citytrip voor 2 naar Rome!)

Komono zonnebril 44,96 Euro
Paul Hewitte Phreps Rose Gold/Black leather armband 49,90 Euro
My Jewellery Oval Hoops oorbellen 14,95 Euro
Rosefield The West Village soft pink Rose gold horloge 99,00 Euro
Zag Bijoux Feather Rose Gold ketting 29,95 Euro
MYOMY My Paper bag Long Handle Rambler Black Shopper Normaal 179,95 Euro, nu 143,96 Euro

Wanneer je nog meer inspiratie nodig hebt voor een Moederdag cadeau, raad ik je aan hier een rond te kijken, voor nog veel meer inspiratie!

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt! Op welke manier wil jij je moeder gaan verrassen aanstaande zondag?

Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *