Lotte Suzanne

8 (last minute) kerst cadeau tips, waar iedere vrouw bij van wordt

Geplaatst op 21 december 2016

Wat vliegen de dagen in December weer voorbij, vind je ook niet? Over twee dagen is het alweer kerst, tijd om je met z’n allen om de kerstboom te verzamelen, kaarsjes te branden, lekker te eten, elkaar lief te hebben en misschien elkaar te verwennen met een cadeautje? En als het om dat laatste gaat, is het soms knap lastig om wat leuks te zoeken voor een ander. Daarom geef ik je vandaag 8 cadeau tips, waar waarschijnlijk iedere vrouw héél blij mee gaat zijn. Dus mannen, of dochters, vriendinnen, moeders.. opgelet! Hier komen ze.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan altijd dol gelukkig worden van een fijne Bath Bom of Bubble bar van Lush. Heerlijk ontspannen, met fijne geuren en vaak een kleurrijk spektakel in je bad. En ook fijn, het hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Neem bijvoorbeeld de Luxury Lush Pud van Lush. Kost 5,95 Euro met de geur van zoete tonkel en ontspannende Lavendel zal iedere vrouw tot rust kunnen komen.

En eigenlijk ken ik vrijwel géén vrouw, die niet begint te stralen bij het ontvangen van een mooie MAC lipstick. De kleur Please Me is een goede, vrij neutraal, kan je bijna niet mis mee gaan. Je betaald 19,50 Euro voor een lipstick van MAC.

Hoe leuk en functioneel is het, om in deze koude winter maand een muts cadeau te doen? Nou, heel leuk volgens mij! Neem bijvoorbeeld deze muts van Grannys Finest (te koop bij o.a. Sissy Boy) en daarbij zijn deze mutsen ook nog eens handgebreid door een échte granny. Vind ik leuk! Prijs: 54,99 Euro

Kaarsen kun je natuurlijk in allerlei prijsklasses vinden en eigenlijk is dit een ideaal cadeau om te geven. Volgens mij kan je namelijk nooit genoeg kaarsen hebben? En het is ook leuk, om meerdere kaarsen te combineren. Bovenstaande kaarsen komen bij de Hema vandaan. Ook leuk vind ik geurstokjes, deze van de Hema kosten 12,50 Euro en dat vind ik heel betaalbaar voor een geur voor in je huis.

Mooie momenten zijn er om vast te leggen, vooral tijdens de kerst. Een Polaroid camera is daar uitermate geschikt voor. En ze zijn ook nog eens héél stylish verantwoord. Dit is de Instax mini en deze kun je o.a. bij Hema en Urban Outfitters vinden, ze prijs is 65,00 Euro.

Tot slot wil ik afsluiten met een mooie luxe, huidverzorgings product. Let wel op, dat je wel probeert rekening te houden met het huidtype van de dame. Een mooi, luxe masker voor het gezicht is altijd een goede optie. Deze van The Body Shop worden in een mooie cadeau verpakking aangeboden. Dit wil je toch gewoon cadeau krijgen? Ik in ieder geval wel hoor. Dit pakket kost 35,00 Euro.

Nou, volgens mij kan het niet anders dan dat jij met een fantastisch mooi cadeau aankomt deze kerst. Veel shop plezier en nog beter, veel plezier bij het geven van je mooie kerst cadeau.

Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *