Lotte Suzanne

Hotspot van de maand: Sticky Fingers

Geplaatst op 5 maart 2017

Wanneer je een Instagram liefhebber bent, dan ben je deze Hotspot vast al eerder tegen gekomen. Sticky Fingers is namelijk dé plek voor zowel zoet- als zoutliefhebbers, waar je terecht kan voor de lekkerste Guilty pleasures. Daarnaast is het ook een plek waar je (in ieder geval als vrouw) intens gelukkig wordt van de kleuren en het design. Ik bedoel, een roze muur, een kleurrijk veldboeket en fijne plekjes om te genieten van je hapje en je drankje. Kijk mee en lees verder, dan snap je precies wat ik bedoel.

Je kunt bij Sticky Fingers terecht voor originele biologische patisserie treats. Lekkere zoete taartjes en andere lekkernijen, gewoon goede koffie en een verse kop thee. Hierdoor de ideale plek om te meeten met vrienden of om te werken, wanneer je behoefte hebt aan een inspirerende plek. De WiFi is lekker snel!

Toen ik hier met m’n zusje was, kozen voor deze lekkere tartelettes. Ze zijn biologisch en home-made, je heb keuze 6 verschillende smakelijk, variërend van stoofpeer-amandel  tot chocolade-vlierbes. En ik kan je zeggen, ze smaken goddelijk! Daarnaast zijn de kokosmakronen en de muffins ook aan te raden.

Sticky Finger is een toffe plek om af te spreken met vriendinnen of om te meeten voor een afspraak. Voor een uitgebreide lunch kun je hier niet terecht, maar voor een bakkie koffie met een goede snack of ontbijtje zeker wel. De prijzen zijn wat mij betreft gewoon goed, je betaalt 2,50 Euro voor een muffin en 3,50 Euro voor een tartelette.
En vergeet dat ook niet om nog even een leuk kiekje voor Instagram te maken, met #BiteMe #GuiltynotGuilt

Sticky Fingers is iedere dag geopend van 07.00-18.00 uur en bevind zich aan de Amstelveenseweg 3 in Amsterdam.

Lotte

 

 

Foto’s (met uitzondering van 1 en 5) zijn eigendom van (c) Sticky Fingers.

2 reacties op “Hotspot van de maand: Sticky Fingers”

  1. Ah wat een goede hotspot is dit, zeg! Die muur wil ik liever mintgroen, maar die tafels en veldboeketten zijn zo tof! De combi’s van de tartelettes klinken trouwens goddelijk, kan niet kiezen! Malou x

  2. Dionne schreef:

    Aaah! Dit ziet er echt heel erg tof uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *