Lotte Suzanne

Oh my.. Bag!

Geplaatst op 15 maart 2017

Als het op tassen aankomt, ben ik altijd erg kritisch. Het materiaal, de vorm, de kwaliteit, de functionaliteit en de uitstraling moet goed zijn en daarnaast moet het ook nog eens mijn smaak zijn. Maar al een enige tijd zat ik mij te vergapen aan de tassen van MYOMY en dan vooral de My Paper bag.

Inmiddels weet ik dat de My Paper bag van MYOMY een echte klassieker onder het merk is. De tas ziet er vrij eenvoudig uit qua model, maar juiste de eenvoud maakt hem zo mooi denk ik. Daarnaast is het leer van een fantastisch kwaliteit en hij is gewoon lekker functioneel. Je kunt er werkelijk alles in mee nemen en hij lijkt maar niet vol te komen. Dat maakt ook dat ik hem ook nog eens super handig vind voor het werk. Op het werk sleep ik altijd van alles met me mee (lees: laptop, boeken, agenda, 3 schrijfblokken, 16 pennen, m’n telefoon, opladers en een dikke sleutelbos) en dit alles past met gemak in de My Paper bag van MYOMY. Hij hangt prettig over m’n schouder en dat komt o.a. omdat hij super licht aanvoelt. De tas lijkt wel tegen een stootje te kunnen (ook wel zo handig, wanneer ik hem overal mee naar toe sleep).

En dit is hoe ik hem het liefst draag. Met zwart zit je altijd goed en ik vond het wel zo fijn om de tas in een kleur te kiezen, die werkelijk overal mee te dragen is.

Ik heb de tas in samenwerking met Brandfield ontvangen. Maar wanneer je hem zelf zou kopen, betaal je 179,95 Euro voor deze tas. En daarmee heb je een tas, waar je je leven lang plezier van gaat hebben. Heel eerlijk? Ik vind de tas zelfs mooier worden, wanneer hij wat ouder en meer ‘versleten’ is. Een collega van mij heeft dezelfde tas en je ziet dat de tas ‘geleefd’ is en dat geeft hem een stoere, robuuste uitstraling. I like it!

De tas is gemaakt van zwart Buffelleer en heeft een zilveren afsluitbare rits. Het is een shopper model en kan gemakkelijk over je schouder gedragen worden. Dit model is er overigens ook in andere kleuren en in verschillende soorten leer. En wist je trouwens dat MYOMY sinds 2007 is gestart als Goodforall en wordt gezien als één van de meest bewuste modemerken in Europa. MYOMY is bekend om haar expertise op gebied van het duurzaam looien, van eerlijk  verkregen leer en haar superieure fairtrade vakmanschap.

De MYOMY My Paper Bag Long Handle Rambler Black Shopper is hier te verkrijgen.

Let me know, wat vind jij van de My Paper Bag van MYOMY?

Lots of love, Lotte

4 reacties op “Oh my.. Bag!”

  1. O ik vind dit nog steeds echt een plaatje! Een klassieker bijna, maar hij is zo mooi. Zo eentje wil ik zelf ook nog erg graag hebben! Malou x

  2. Loes schreef:

    Deze staat al een tijdje op mijn wishlist, zo mooi!

  3. Ik vind dit echt prachtige tassen! Heel leuk!

  4. Een mooie tas van een mooi merk. Deze tas staat ook nog steeds op mijn wishlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *