Lotte Suzanne

New in: Furla Metropolis

Geplaatst op 2 januari 2017

Het welbekende Furla tasje, de Metropolis. Ik vond het al tijden een leukerdje en zocht al maanden op Pinterest en bekende mode-blogs naar het leuke tasje. Bij de Bijenkorf kon ik het gangpad met deze gezellige tasjes ook niet overslaan, maar tóch weerhield ik mijzelf er steeds van om er één te kopen. Tot een week geleden..

Há! Daar is hij dan hoor. Hoewel ik niet helemaal begrijp waarom ik zo lang om dit tasje heen gedwarreld heb, ben ik toch enorm blij met deze aankoop. De Furla Metropolis is een super handzaam tasje, die enorm praktisch is en eigenlijk overal leuk bij staat. Het leuke is, dat deze tas in heel veel variaties te verkrijgen is. Van glitters, bloemen printjes, okergeel tot zwarte pailletten, knal rood en een vrij neutrale nude kleur. Voor die laatste ben ik zelf gegaan, omdat ik opzoek was naar een nude kleurig tasje, die echt overal bij zou zijn. En wat ben ik blij dat ik uiteindelijk toch overstag ben gegaan, want mijn verwachtingen kloppen helemaal.

Furla Metropolis in de kleur Acero

Het leuke vind ik, dat je voor een designer tas als deze, niet bakken met geld hoeft neer te leggen. Hij kost namelijk 245 Euro en dat is voor een designer tas een vrij ‘bereikbare’ prijs. Hoewel het natuurlijk als nog een smak geld blijft, daar ben ik het mee eens. Dit kerst cadeau voor mezelf is er in ieder geval één waar ik zelf erg blij mee ben en waar ik iedere dag ontzettend van geniet, wanneer ik hem met me mee neem.

Wat is op dit moment jouw favoriete tas?

Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *