Lotte Suzanne

Nieuwe Zoeva kwasten

Geplaatst op 20 januari 2014

Dat Zoeva één van mijn favoriete kwastenmerken is, is inmiddels duidelijk bij jullie. Daarom maakte ik van blijdschap een vreugdesprongetje, toen ik een persbericht van Zoeva kreeg, met de mededeling dat er nieuwe kwasten uitkomen! Ik laat er vandaag een aantal aan jullie zien, hoe werken deze kwasten en wat vind ik er van?

kwastenzoeva

kwastenzoeva2345

Op 27 januari (dus precies over een week) komen er 8 nieuwe soorten kwasten uit en zijn ze te verkrijgen bij Zoeva.de.  Als sneak peek wil ik jullie in dit artikel vast kennis laten maken met de kwasten. Het zijn 8 kwasten die je gewoon los kunt bestellen. Zoeva verkoopt een heel groot assortiment aan losse kwasten, er zijn er nu al zo’n 50! Voor iedere handeling is wel een kwast te bedenken, super fijn dat er zo veel keuze is. Want ik kan me voorstellen dat niet iedere kwast voor iedereen even prettig werkt, dan is er nog keuze uit anderen.

Van de 8 kwasten die uit gaan komen, heb ik er 4 om aan jullie te laten zien.
103 Defined Buffer
322 Brow Line
224 Luxe Defined Crease
105 Luxe Highlight

kwastenzoeva23456

kwastenzoeva234567

kwastenzoeva2345678

De 103 Defined Buffer. Ik heb al heel wat buffer en foundation kwasten geprobeerd ik mijn ‘blog carierre’, maar zo’n vormgeving als deze kwam ik nog niet eerder tegen. De haartjes zitten, net als bij een normale buffer kwast, heel dicht op elkaar. Dit maakt de kwast heel stevig en compact, perfect voor het aanbrengen van vloeibare foundation. Maar in vergelijking met normale buffer kwasten is deze wat kleiner en is hij schuin afgesneden. Bijzonder vind ik hem er uit zien. Maar ik gebruik is deze buffer kwast fantastisch! Door dat ‘ie wat kleiner is, en schuin afgesneden, kun je overal precies bij komen. Onder je ogen, bij je neusvleugels, mond hoeken etc. Bij kleine plekjes vind ik dat soms nog wel lastig, met een normale buffer kwast, dat is bij deze in ieder geval niet het geval. Ik vind het eigenlijk wel fijn dat die wat kleiner van formaat is, ook fijn als je alleen plaatselijk wat foundation wil aanbrengen. Maar als je het van het snel aanbrengen bent, je hele gezicht wilt bedekken en grote oppervlakken hebt, dan vind je een grote, platte buffer kwast misschien fijner werken. Ik ben in ieder geval wel blij verrast door deze kleiner rakker! De kwaliteit is overigens weer dik in orde, de haartjes voelen super zacht aan en de kwast is van stevig materiaal.

kwastenzoeva23456789

kwastenzoeva234567891

Als highlighter fanaat ben ik altijd opzoek naar een goede kwast om highlighter aan te brengen. Deze 105 Luxe Highlight is bedoeld voor het aanbrengen van je highlighter. Het formaat is fijn, niet groot, niet te klein. Precies goed om je highlighter op je jukbeenderen mee aan te brengen. De haartjes zijn lekker fluffy en zacht, wat prima werkt bij highlighter. Ook over deze kwast ben ik weer te spreken, heerlijk dat die zo zacht is ook.

kwastenzoeva2345678912

kwastenzoeva23456789123

De 322 Brow Line heeft hele korte, stevige haartjes en is bedoeld als wenkbrauw kwastje. De haartjes zijn super super kort en stevig, zo stevig dat het net lijkt alsof het één stuk is, in plaats van allemaal losse haartjes. Ik was heel benieuwd of dit dan beter zou werken dan de andere wenkbrauw kwastjes die ik gebruik. Door de compactheid van de haartjes, brengt het kwastje veel product aan. Dat kan positief, maar ook negatief zijn. Ik vind het op zich wel positief, want hij brengt veel pigment aan van het product dat ik aanbreng op mijn wenkbrauwen. Maar wil je juist wat subtieler pigment, dan moet je wel voorzichtig zijn, dit kwastje pakt namelijk veel product op. Dat de haartjes zo kort en stevig zijn, vind ik ontzettend fijn werken. Het lijkt alsof ik er meer grip op heb en ik ook preciezer te werk kan gaan.

kwastenzoeva234567891234

Het laatste kwastje dat ik laat zien, is een oogschaduw kwastje bedoeld voor je crease. De 224 Luxe Defined Crease. Ik heb inmiddels heel veel verschillende soorten crease kwasten, stevig, fluffy, groot, klein, puntig, rond. Maar zo’n één als deze zat er nog niet tussen. Dit kwastje is fluffy, maar heeft wat minder haartjes dan een normale, volle blending kwast. De haartjes zijn wat langer en dunner. Ik merk dat mijn voorkeur toch uit gaat naar een lekkere fluffy blending kwast, dat vind ik gewoon fijner werken. Dit kwastje werkt net wat preciezer. Ik denk dat deze kwast fijn is voor meiden die de normale blending kwasten wat te groot en te fluffy vinden, deze werkt gewoon wat preciezer.

kwastenzoeva0

Ik heb alle kwasten uitgebreid geprobeerd en er zijn er een aantal die nu standaard in mijn kwasten glas zitten. Dat zijn de 103 Defined Buffer, 322 Brow Line en 105 Luxe Highlight. De Defined Buffer gebruik ik nu dagelijks voor mijn foundation, zo’n fijn ding is het. De Brow Line gebruik ik wanneer ik wenkbrauwpoeder gebruik, lekker compact kwastje. De Luxe Highlighter gebruik ik wanneer ik zin heb in wat glow in mijn look. De 224 Luxe Defined Crease zal ik wat minder gaan gebruiken, simpel weg omdat ik gewoon van wat vollere blending kwasten houd.

De kwasten van Zoeva kosten gemiddeld tussen de 5 – 15 Euro per stuk, super fijne prijsjes voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt. Vanaf 27 januari zullen deze kwasten verkrijgbaar zijn. Daarnaast gaat Zoeva ook hele leuke Brush clutches verkopen, in twee formaten (zie mijn bovenste foto voor het kleinste formaat). De Brush clutch is van stevig (nep) leer gemaakt en heeft een goede kwaliteit, leuke roze detail in de voering ook.

Wat is jou favoriete kwasten merk en ben je benieuwd geworden naar één van bovenstaande kwasten van Zoeva?

Lots of love, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *