Lotte Suzanne

Lush valentijn 2014

Geplaatst op 16 januari 2014

Het voelt nog als gister dat Jan-Willem met een bos rozen en mijn lievelings chocolaatjes voor de deur stond (in mijn dromen). Over een aantal weken is het alweer valentijn! Hoewel ik valentijn best wel een commerciele bedoeling vind, vind ik de collecties die uitkomen rondom dit thema altijd wel heel leuk. Want laten we eerlijk zijn, een bruisbal met glitter hartjes? Daar maak je iedere vrouw toch gelukkig mee..

valentijn

valentijn1

Lush weet haar Valentijn collecties ieder jaar weer snoeperiger te maken. Wat cute, al dat roze, hartjes, bloemetjes en zoete geuren! Ik houd er van hoor. Er zit weer genoeg roze in en ik ga elk product bij langs. Krijg ik kriebels van deze Valentijn producten?

valentijn12345678912

valentijn123456789123

Ik geloof dat dit wel het sterk product van deze collectie is. Wat een mega grote bath ballistic is dit zeg! Woah, zo groot heb ik ze nog nooit gezien. Het is de Love Locket Ballistic, Love Locket is geïnspireerd op een hangertje van een hartje met een slotje. Naar hartenlust genieten van een heerlijk bad. Je badwater verandert in een heerlijke  zee van vanille, neroli en jasmijn en… papieren hartjes! Je water zal helemaal roze kleuren en de heerlijke warme geuren vullen je badkamer. De hartjes in het ‘hart’ van deze ballistic vind ik wel op en top Valentijn. Je gebruikt hem door tegen je bad rand aan te slaan, dan zal hij verkruimelen en komen de hartjes tevoorschijn. Deze joekel kost 10,95 Euro.

valentijn1234567

valentijn123456789123456

Voor als je geen bad bezit, is dit een hele leuke! Prince Charming is een douchegel, die echt een verrukkelijke geur heeft. Dit is sowieso mijn favoriete geur uit deze collectie. Lekker zoet (marshmallow!), maar daarbij ook wat kruidig en warm. Een sensuele geur, laten we het daar op houden. Ook leuk om deze cadeau te doen, voor je eigen Prince Charming? Voor een flesje van 100 gram betaal je 7,95 Euro.

valentijn12345678

Een zeep met harten, aaahw! Dit is Neon Love Zeep. Hoewel ik het uiterlijk van deze zeep te gek vind, ben ik zelf niet zo weg van de geur. Dit prachtige zeephart bevat onder andere verse vijgen, passievruchtensap en soyayoghurt, voor een pittig geuraccentje hebben ze er ook nog kaneelbladolie aan toegevoegd. Ik weet niet, vind de geur niet heel bijzonder. Je moet er zelf maar even aan gaan snuffelen! Voor een stuk zeep van 100 gram betaal je 6,95 Euro.

valentijn1234567891234

valentijn12345678912345

In deze collectie zitten twee massagebars, want uitgerekend met Valentijn mag je elkaar wel eens eventjes masseren. Goed over nagedacht van Lush. De eerste massagebar die ik jullie laat zien is Close To You.  Close To You lijkt op het engelse koekje Jammy Dodger en heeft dezelfde heerlijke geur! Zoet, typisch Valentijn. Ik vind de zoete geur heerlijk. Maar jeetje, wat is deze massagebar vettig en vloeibaar. Ik heb de massagebar serieus maar 10 seconden vast gehouden en hij leek zowat direct vloeibaar te worden, hij gleed van mijn handen af. Dit vind ik echt té, natuurlijk moet het wat vloeibaar worden, maar hier valt bijna niet mee te werken. Hierboven zie je ook de vette laag die je krijgt, het is lastig om dit te doseren. Je betaalt voor een Close To You 8,95 Euro.

valentijn123456789

valentijn1234567891

Dan hebben we hier de tweede massagebar, Tender Is The Night. Deze sexy massagebar zit boordevol sensuele jasmijn en ylang ylang. Oh oh, Tender Is The Night, zeker weten! Ik vind deze geur ook lekker, wat sterker. Totaal anders dan Close To You. Meer een geur voor in de avond. Maar vooral de structuur van deze massagebar is beter, veel minder vloeibaar, maar wel lekker voedend. Hierboven zie je ook weer een foto van mijn hand, het product trekt lekker snel in en er blijft een zachte, gevoede huid achter. Fijn! Deze kost 10,95 Euro.

valentijn1234

valentijn12345

valentijn123456

Ik vind de lipglossjes van Lush altijd zo leuk, in van die tinnen potjes. Dit is The Kiss, een zacht roze gloss, met een vleugje kleur. Hij is vooral lekker voedend en de geur is ook goed. Cupuacu- en sheaboter zorgen voor zachte lippen, amandel en mandarijn geven een heerlijke smaak. Aan deze gloss hebben ze guaranazaadpoeder toegevoegd. Dit stimuleert de bloedsomloop zodat je lippen ietsje voller worden. Klaar voor ‘the kiss’! Dit leukerdje kost 9,65 Euro.

Leuk hoor, al die romantische producten van Lush. Ik blijf het leuk vinden en vooral de zoete en ‘zwoele’ geuren vind ik lekker, dat zijn toch de typische Valentijn geuren. Mijn aanraders? De lipgloss in The Kiss, de massagebar in Tender is the night en Prince Charming.

Zit er voor jou wat leuks tussen?

Lots of love, Lotte

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *