Lotte Suzanne

fotodagboek, januari #1

Geplaatst op 10 januari 2014

Elke keer als ik een fotodagboek in elkaar zet, denk ik “is het echt alweer zo lang geleden dat de vorige online kwam?”. Oeps, ja dus! Hier en daar nog wat foto’s van de feestdagen en van mijn start in januari. Want ik heb zeker een goede start gemaakt!

Ik heb 2 volle weken kerstvakantie gehad en ik moet ook zeggen dat ik hier met volle teugen van genoten heb. Weinig voor school gedaan (oeps, maar ik kreeg hiervoor wel een compliment van mijn stagebegeleider, ik wil nog wel eens te veel doen). Lekker een bezoekje gebracht aan de Ikea, veel met familie samen geweest en mijn rust gepakt. Genieten dus!

IMG_1146

1514611_10153663914390061_2124663908_n

In de kerstvakantie had ik ook echt weer eens tijd voor vriendinnen, wat fijn was dat. Met vriendinnetje Mariette ben ik denk ik al zo’n 8 jaar bevriend. Mariette heeft altijd foto’s bewaard uit de tijd dat we nog pubers waren, jong dus. We besloten zo’n foto van 8 jaar geleden eens opnieuw te maken, om de verschillen te bekijken. De foto van hierboven is uit 2005 en die er onder uit 2013, geen verschil he? Hoewel ik hier en daar toch wel wat rimpeltjes zie verschijnen, haha.

BcV1ybaCcAAXPS8

Vakantie betekent ook.. Eindelijk tijd om mijn kamer eens fatsoenlijk op te ruimen.

IMG_1204

Al een lange tijd geleden had ik mijn oog laten vallen op het Urban Decay Vice 2 palette. Ik besloot hem impulsief te bestellen en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Deze look maakte ik er o.a. mee, maar jullie hebben hier al meerdere looks van voorbij zien komen. Een heel prettig en veelzijdig palette.

ccc

Met Cynthia bijkletsen en lunchen bij Brasserie Jansen. Was weer zoals van ouds gezellig, er valt bij ons nooit een seconde stilte. We hebben elkaar dan zoveel te vertellen, omdat we elkaar niet wekelijks zien ofzo.

IMG_1160

En Chubby ging ook gezellig mee. Hij deed het heel goed en lag tijdens het lunchen de hele tijd aan mijn voeten. Heeft Chubby trouwens geen prachtige kleur oogschaduw op? 😉

IMG_1151

Tijdens, voor en na de kerstdagen heb ik veel familie bezocht. Fijn, ik vind het fijn om bij mijn familie te zijn. Ook bij de familie van mijn vader, omdat ze niet om de hoek wonen doet het me altijd goed ze te bezoeken. De zondag voor kerst gingen we bij mijn Oma langs, we hadden het gezellig.

IMG_1227

Bij de Zara zag ik deze jas hangen, met leger groene panter print. Ik was opslag verliefd, paste hem en rekende snel af. Kerstcadeautje voor mezelf dan maar, ben er super blij mee.

IMG_1176

En toen was het kerst! Kerst avond vierde ik bij mijn schoonvader en vriendin, 1e kerstdag bij mijn moeder en 2e kerstdag bij mijn schoonmoeder, schoon zusje etc. De foto van hierboven maakte ik bij mij thuis, dus bij mijn moeder. We hadden de boel gezellig aangekleed, tijd voor het diner!

IMG_1188

En dit is wat we aten. Natuurlijk veel te veel, maar we hebben er wel erg van genoten. Ik houd van lekker eten en ik houd van kerst!

IMG_1103

Mijn kerstlook. Ik ging niet voor heel bijzonder, gewoon klassiek, haren gekruld, zwarte blouse en statement ketting.

IMG_1196

Rieks, het hondje van mijn vriend en zijn familie. Wat een lekkerding is het ook, echt zo’n lieverd. Al wel een oudje, maar echt zo’n lief beest.

IMG_1208

Van mijn schoonmoeder kreeg ik deze muts, met allemaal studs en pareltjes er op. Vind hem echt super gaaf, hij is ook nog eens lekker warm.

IMG_1207

Met Perry d’r bij.

IMG_1062

Tijd voor sensationails. Ik weet dat veel mensen er fan van zijn, maar ik moet zeggen dat mijn voorkeur toch naar gewone lak blijft gaan. Het zit lekkerder en kan sneller wisselen van kleurtjes. Ook vind ik het niet altijd prettig nagellak te dragen naar stage, dan wil ik het er snel af kunnen halen.

IMG_1214

Tijd om met m’n vriend naar de bios te gaan, dat was ook alweer lang geleden. We gingen naar Mannen harten, de film viel mij een beetje tegen, maar we hebben het wel gezellig gehad.

IMG_1223

Ook een leuke bezigheid in de kerstvakantie, een bezoekje aan de Ikea. Jan-Willem en ik hebben natuurlijk plannen om uit huis te gaan, ik moest mezelf dan ook bedwingen om niet al de hele Ikea leeg te kopen. Deze kast ga ik sowieso voor m’n make-up kopen, ideaal! Ik maak me altijd het liefst op wanneer ik sta, een kaptafel met krukje is dan ook niets voor mij. Deze kast met spiegel wel, precies op een goede hoogte voor mij.

IMG_1220

Ik heb een tablet van Samsung, maar iedereen hier in huis gebruikt hem meer dan ik zelf. Hier zit Jan-Willem voor mijn Pow te zorgen, haha.

IMG_1225

Lekker warm aangekleed.

IMG_1231

En toen was het oud en nieuw. Je hoort vaak dat dieren bang worden van al het vuurwerk. Perry had hier geen last van, hij genoot intens van alle luchtjes en het geluid. Hij bleef de hele avond voor het raam kijken, wat vond ‘ie het mooi.

IMG_1293

Ik kreeg veel vragen over hoe het gaat met mijn onzuivere huid en hoe dat er dan zonder make-up uit ziet. Zo dus. Ielgh, verschrikkelijk om deze foto te zien. Vooral in mijn decolleté heb ik enorm last van acne, maar ook op mijn hoofd hoor. Inmiddels ben ik overgestapt naar een andere pil en begin ik echt verschil in mijn huid te merken. Het is sowieso al minder vet, yes! Ik houd jullie op de hoogte hierover.

IMG_1216

In de auto mijn make-up doen, ik ben er geen held in. En dan bedoel ik natuurlijk niet tijdens het auto rijden, maar gewoon al bijzittende tijdens het rijden bij mijn moeder in de auto. Mijn make-up zag er niet uit, met als resultaat een dikke eyeliner. Nou goed, volgende keer wat netter dan maar. Dit doe ik alleen bij hoge tijd nood, haha.

IMG_1217

En ook dit proberen we niet te vaak te doen, maar oh, soms is de MAC Donalds ook heel lekker. Wat kiezen jullie eigenlijk altijd? Ik ga altijd voor een Mac chicken, of de garnalen, die zijn ook zo lekker..

IMG_1247

Ik hielp Vera met een workshop op haar stage, voor allemaal jonge meisjes. Ze hadden geen idee wie ik was en waren allemaal wat passief. Wat er op neer kwam dat ik uiteindelijk 13 jonge meisjes heb zitten opmaken in een korte tijd. Ik was KAPOT! Mijn rug trouwens ook, niet echt een goede houding om iedereen op te maken. Maar goed, het was wel weer leuk om te doen.

IMG_1250

‘s Avonds had ik het ineens heel druk, want die dag erna vond mijn eigen workshop plaats. Ik had al veel voorbereid, maar ben nog tot 01.00 uur bezig geweest met het vullen van de goodiebags, wat trouwens wel een heel leuk werkje is.

IMG_1262

En toen was het zaterdag! De dag van de workshop! De tijd vloog voorbij. Ik heb het zo ontzettend leuk gehad, jullie hebben er al uitgebreid over kunnen lezen in een foto/video verslag. Het was te gek!

IMG_1276

Haha, leukerds.

Als bedankje voor de workshop ontving ik deze cadeautjes van de meiden, wat lief. Zoiets hoeft dus echt niet he, maar wel super lief natuurlijk.

IMG_1267

Deze geur van Yankee Candle is echt verrukkelijk!

Een paar dagen na de workshop ontving ik dit super lieve kaartje van Michelle, als bedankje. Wauw, wat lief dit! Graag gedaan Michelle, vond het leuk je te ontmoeten.

Ik vind glitterlakjes zĂł mooi, maar ook zĂł vervelend om weer van mijn nagels te halen. Ik wou dat er gewoon een soort nagellak remover was, die mijn glitter lak er super snel af kon halen. Helaas, tot nu toe moet het nog maar even op deze manier met zilver folie..

Ik maakt deze look, met een nieuw oogschaduw palette. Er komt binnenkort een artikel over online! Wat vind je er van?

IMG_1298

Lekker ontbijtje. En is dit niet hét perfecte eitje?

Dat de Sale is begonnen vind ik eerlijk gezegd helemaal niet leuk, ik houd gewoon echt niet van de Sale. Het is altijd zo’n rotzooi in de winkels, alle restjes liggen er nog.. Meh nee. Behalve online bij de Zara! Daar deed ik wel een leuke bestelling, ben benieuwd. En ook niet alleen maar Sale hoor.

En wat ik niet op de foto heb gezet, maar waar ik wel heel gelukkig van word. Is dat ik mijn beoordeling van stage afgelopen week heb gehad. Het was een beoordeling waarvoor mijn docent mee kwam kijken tijdens de les die ik gaf, vervolgens ging ze mij beoordeling om te kijken of ik mijn volgende (LIO) fase in kan. Ze was super positief en kreeg zelfs een 8! Helemaal happy dus, wat een fijne start van januari.

Hoe is het met jullie? Wat houdt jullie op dit moment bezig?

Lots of love, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *