Lotte Suzanne

BQ: Welke beautyritueel of aanpak wil jij verbeteren?

Geplaatst op 3 januari 2014

Dat is alweer lang geleden, tijd voor een Beauty Question! Het nieuwe jaar is van start gegaan, tijd om foute beauty rituelen, of beauty fouten, te doorbreken. Een frisse start, een nieuwe aanpak. Ik ben benieuwd: Welke beauty ritueel of aanpak wil jij doorbreken of verbeteren, anders doen?

Ik ben zelf ook even heel kritisch gaan nadenken, want ik ben denk ik op beauty gebied best wel netjes en maak niet veel fouten. Tuurlijk, mijn wenkbrauwen kunnen wat perfecter en ik breng mijn make-up niet altijd aan volgens alle regeltjes. Maar regels zijn er om doorbroken te worden! Experimenteren vind ik juist het leuke aan make-up. Nee, dat is niet iets wat ik wil gaan doorbreken..

Iets wat ik wél wil gaan doorbreken, of wil verbeteren, is mijn huidverzorging. Jullie hebben al kunnen lezen dat mijn huid de laatste maanden enorm veranderd is. Ik weet er op dit moment nog steeds niet veel raad mee. Het is opeens heel onzuiver, vet en moeilijk. Ik ben inmiddels overgestapt op een andere pil, ik hoop dat dit beter gaat werken. Maar ik ben eigenlijk altijd best gemakkelijk geweest als het om huidverzorging gaat, omdat ik altijd wel tevreden was. Maar nu mijn huid meer nodig heeft, heb ik opeens veel meer behoefte aan andere producten en misschien ook meer producten. Ik ben soms echt té makkelijk en pak dan alleen een remover doekje. Daarmee reinig je je huid echt niet voldoende, maar ik doe het toch nog best vaak. Ik wil voor mezelf een fijn werkende routine gaan inbouwen, als het om mijn huidverzorging gaat. Ik wil er ook echt de tijd voor gaan nemen, want huidverzorging is zó belanrijk. Dat ervaar ik pas op dit moment, wanneer het dus minder goed met mijn huid gaat. Mijn plan is om de komende tijd mij meer te verdiepen in huidverzorging en opzoek te gaan naar passende producten. Ik houd jullie hier uiteraard van op de hoogte!

Vertel, welke beautyritueel wil jij gaan verbeteren?

Lots of love, Lotte

Bron bovenste foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *