Lotte Suzanne

Barry M Textured Glitter nail paint

Geplaatst op 2 januari 2014

De textured nagellakken of ook wel liquid sand lakken, waren afgelopen jaar dé trend op nagellak gebied. Maar eerlijk gezegd ben ik nog lang niet klaar met deze trend, ik vind het effect prachtig en raak het maar niet op uit gekeken. Barry M heeft naast de normale textured nagellak, nu ook textured glitter nagellak! Ik laat er vandaag drie aan jullie zien. Want wat zijn ze weer bijzonder mooi!

barry123

barry1234

In totaal zitten er vijf kleuren in deze textured glitter lijn, maar ik koos er voor om er drie te bestellen en aan jullie te laten zien. Ik had natuurlijk wat swatches op het internet opgezocht, maar in het echt zijn ze nog veel mooier. Van links naar rechts zie je de kleuren: Majesty, Lady en Countess. De nagellakjes zijn op dit moment in de aanbieding bij de Misslipgloss Shop, dus als je interesse hebt, zou ik daar zeker even een kijkje nemen. De normale prijs voor deze lakjes is 5,35 Euro.

barry12345

Lady. Een witte textured nagellak had ik nog niet en deze vond ik er zo bijzonder uit zien. Het is een witte textuur nagellak met een parelmoer glans er in, parelmoer kleurige glitters. In het licht ziet hij er ook steeds weer anders uit. Ik draag hier twee laagjes en dan denkt hij prima. Deze vind ik heel winters, alsof er allemaal sneeuwvlokjes op mijn nagels liggen.

barry123456

Majesty is ook weer zo’n bijzondere, waarvan ik het lastig vind om een goede kleuromschrijving te geven. Ik denk dat het een koele goud kleur, met heel veel glitters er in. Het is een gouden textuur lak, die qua kleur ook wat naar het taupe neigt. Erg mooi en ook prima om gewoon overdag te dragen, het is geen hele eyecatcher zoals je dat vaak wel hebt met textuur lakjes. Maar des al niet te min een hele mooie.

barry1234567

Countess is serieus de mooiste textuur lak die ik ooit gedragen heb. Ik dacht in eerder instantie dat die veel meer koper zou zijn, aan het flesje te zien. Maar op mijn nagels is het een diepe donker paars, zo donker dat ‘ie bijna zwart is. Met heel veel gekleurde glitters er in verwerkt. Niet alsof het een discobol is, maar subtiel. Roze glitters, zilveren glitters, blauwe glitters, gouden glitters. WAUW! Deze is echt waanzinnig mooi, ik kan er wel naar blijven kijken.

Over de kwaliteit van de Textured glitter nagellak van Barry M ben ik tevreden. Ze blijven er prima drie dagen op zitten, daarna krijg ik een beetje last van chips. De kleuren die ik je heb laten zien vind ik weer prachtig, weer kleuren die ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Ik ben nog lang niet zat van de textured nagellak trend, kom maar op met nog meer bijzondere glitter kleuren!

Lots of love, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *