Lotte Suzanne

2014: Diploma halen, samen wonen, gelukkig zijn, Beyoncé

Geplaatst op 1 januari 2014

Om 0.00 is het nieuwe jaar van start gegaan, 2014! Ik bedacht me voor mezelf direct allerlei doelen, wensen en dromen voor aankomend jaar, maar ik kan het net zo goed in een artikel verwerken. Grotendeels voor mezelf, maar wie weet kan ik jullie er mee inspireren! Mijn doelen, dromen, verwachtingen en wensen voor 2014..

1. Mijn diploma voor docent Omgangskunde halen
2. Samen wonen met Jan-willem
3. Een leuke baan vinden als docent en/of hulpverlener
4. Meer tijd en positieve energie in mijn blog steken
5. Meer ‘me’ time!
6. Naar Londen
7. Naar Antwerpen
8. Helemaal uit mijn dak gaan bij Beyoncé
9. Tevreden kunnen zijn
10. Genieten van hét moment

doelen6

1 januari vind ik altijd zo’n dag dat voelt als een nieuwe start, een nieuw jaar, je hebt gewoon nog een heel jaar voor je om allerlei dingen te kunnen doen! Een open boek, dat zelf kunt gaan invullen. Een bijzonder moment, een vrij moment, een moment van besef wat je eigenlijk allemaal wilt bereiken. Ik vind het wel een fijn gevoel, een frisse start!

Mijn ‘gevoel’ zegt dat ik aankomend jaar heel veel bijzondere dingen gaan doen, in ieder geval dingen waar ik al een langere tijd naar uit kijk. Sowieso zal dit jaar in het teken staan van het afstuderen, een baan vinden en gaan samenwonen met Jan-Willem. Allemaal stappen die veel invloed hebben op mijn zelfstandigheid, weer een stuk meer volwassen zal ik worden. Ik kijk er enorm naar uit om een eigen huisje te hebben, dit helemaal naar ons eigen smaak in te richten en lekker van te genieten. Maar ook het klaar zijn met studeren, want na 8 jaar studeren is het voor mij echt toch om aan het werk te gaan. Het voelt aan de ene kant ook wel raar, het studeren voelt voor mij echt als iets dat hoort, ik denk dat ik best in een leeg gat val na het studeren. Maar hopelijk kan ik dit opvullen met een leuke baan! Daar kijk ik dan ook wel weer heel erg naar uit. Niet meer elke avond nog moeten studeren, elk weekend, tentamens, beoordelingen.. Oh, wat zal ik dat gaan missen als kiespijn.

doelen7
Ik wil heel graag nog wat mooie steden bezoeken, Londen staat al zooooo lang op mijn wishlist. Dat gaat sowieso gebeuren dit jaar, ik denk zelf ergens in de zomer, als ik lekker klaar ben met studeren. Antwerpen staat ook op de planning, omdat ik samen met mijn zusje naar een concert van Beyonce ga in Antwerpen. Super leuk, daar kijk ik zo enorm naar uit. Het liefst ga ik morgen al.
Daarnaast heb ik nog wat persoonlijke punten als; genieten van hét moment, tevreden kunnen zijn en meer ‘me’ time. Het klinkt suf, maar ik kan me gewoon even niet meer herinneren dat ik echt een momentje ontspanning heb ervaren en even tijd voor mijzelf had. Constant heb ik de druk van wat ik nog voor school moet doen, voor stage of voor het bloggen. Hoewel ik het bloggen als mijn ontspanningsmomentje zie, is dat natuurlijk ook gewoon kei hard werken. Ik denk dat ik gewoon zulke ‘me’ momentjes moet gaan inplannen, anders gaat dat niet werken. Een punt waar ik al zo ontzettend in gegroeid ben, is het tevreden kunnen zijn. Jaren geleden was ik zo gigantisch perfectionistisch, ik was nooit, maar dan ook echt nooit ergens tevreden over. Nu kan ik dat beter, ik kan tevreden kijken naar mijn blog, tevreden in de spiegel kijken (soms, niet altijd) en tevreden/ genieten van mijn leven. Dit alles is meer gegroeid sinds mijn vader er niet meer is. Want elke dag kan de laatste zijn, genieten en tevreden kunnen zijn is zó belangrijk.

Zo, ik neem nog even een overgebleven oliebol en ga lekker voor de tv hangen. Natuurlijk ben ik ook heel nieuwsgierig naar jou doelen, wensen en dromen voor aankomend jaar!

Happy new year!

Lots of love, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *